Industriedeuren

BMP Nederland levert verschillende soorten industriedeuren, geschikt voor uiteenlopende sectoren en toepassingen. Met een industriedeur optimaliseert u de mensen- en goederenstroom binnen uw bedrijfspand. Omdat de luchtstromen worden beperkt, bespaart u ook op uw energieverbruik. Ook in de voedingsmiddelenbranche komen industriedeuren goed van pas om aan de strenge hygiëne-eisen tegemoet te komen. Speciaal voor die sector zijn er industriedeuren in rvs, met een motor en geleiders voorzien van beschermkappen. Ook mooi meegenomen: industriedeuren van BMP Nederland zijn altijd flexibel. Meer veiligheid voor uw medewerkers én minder kans op beschadiging van uw deur.

Een industriedeur voor binnen of buiten?

Industriedeuren worden evengoed binnen als buiten aangewend, vooral op plekken waar goederen in- en uitstromen: van toegangsdeuren en laadkaaien tot hangars en scheepsbouwhallen. Door de luchtstromen te beperken, blijft de warmte of de koude binnen of net buiten.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

(0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Bestand tegen felle wind

De windbestendigheid hangt af van het type industriedeur. Het varieert van 70 km/uur tot 160 km/uur. Graag uw logo, bedrijfsnaam of een andere opdruk op uw industriedeur? Ook dat kan.

Klantspecifieke deuroplossingen

Verschillende eisen vragen om klantspecifieke deuroplossingen. Graag de prijs kennen van een van onze industriedeuren of meer weten over de mogelijkheden? Contacteer ons via de website, per e-mail of telefonisch.

Een industriedeur wordt ook wel snelroldeur, snelrolpoort of snelloopdeur genoemd.