De vele voordelen van industriële sectionale poorten

Industriepoorten helpen bij het organiseren van de interne logistiek in een bedrijfspand, en zijn daarmee zoveel meer dan slechts deuren. Industriële sectionale poorten optimaliseren de goederen- en mensenstroom binnen een pand.

Hoe industriepoorten dit in de praktijk doen? Industriële sectionale poorten of snellooppoorten sluiten en openen zeer snel en beperken zo de luchtverplaatsingen. Het minimaliseren van de verplaatste lucht helpt energie te besparen in gekoelde cellen of vriescellen, en is van groot belang in het geval van strenge hygiënische eisen. Industriepoorten van BMP zijn daarnaast ook nog eens flexibel en zelfherstellend, dat de durabiliteit van de snelroldeuren ten goede komt. Er ontstaan minder snel beschadigingen, en daardoor zijn minder dure en tijdrovende herstelreparaties nodig. De flexibiliteit waarborgt tevens de veiligheid van medewerkers.

Welke industriepoorten voor uw pand?

Bij het kiezen van de juiste industriële poorten voor uw pand zijn er vele mogelijkheden. Uiteraard bieden wij u deskundig advies als het aankomt op het kiezen van de juiste industriepoorten. Zoekt u bijvoorbeeld industriële sectionale poorten voor binnen of buiten? Poorten in een gevel moeten windbestendig zijn, en hebben vaak een inbraakwerende functie. Bij poorten in een pand kan het belangrijk zijn dat deze zeer goed isoleren en een ruimte hermetisch afsluiten, voorzien zijn van een antistatisch doek of afdekkappen over de rol en motor hebben. Industriepoorten worden zoals genoemd vaak geplaatst in de agro- en levensmiddelenindustrie, maar ook in andere grootindustrie, cleanrooms, detailhandel, intern en bij laaddocks van transportbedrijven, hangars en scheepsbouwhallen.

De prijzen van industriële poorten

Het plaatsen van industriële poorten in een pand vormt een investering, en u bent dan waarschijnlijk ook benieuwd naar de prijzen hiervan. Het is echter moeilijk zomaar prijzen te noemen, omdat de diverse industriële poorten erg afhankelijk zijn van het gekozen type en eventuele opties. Neemt u echter gerust en vrijblijvend contact met ons op, om meer informatie te krijgen over de prijzen van industriële poorten als oplossing voor uw logistieke situatie.

Contact

 • BMP Snellooppoorten is onderdeel van  BMP Nederland B.V.

  Korfgraaf 13
  4174 GL HELLOUW
  T : +31 (0)418 59 2860
  M: +31 (0)653 48 6568
  Email: info (at) bmpnederland.nl

  Nederland:  bmpnederland.nl
  België:         bmp-snellooppoorten.be

  Contactpersoon voor Zuid-Nederland en België:

  Jan van Vugt
  M: +31 (0)653 48 6568
  Email: jan (at) bmpnederland.nl

  Contactpersoon voor Noord-Nederland:

  Helmert Lokhorst
  M: +31 (0)625 10 4787
  Email: helmert (at) bmpnederland.nl

  Facturen kunt u sturen aan:
  factuur (at) bmpnederland.nl