De beste snelroldeur voor uw industrie
Thermicroll spiraalroldeur

Wie wij zijn

Wij zijn een onafhankelijke vestiging van BMP in België en Nederland. Het productiebedrijf in Noord-Italië produceert ruim 10.000 deuren per jaar. Het is wereldwijd actief met 300 verkooppunten in meer dan 30 landen.

Industriële deuren van BMP kunnen ieder prijsvergelijk aan en zijn beschikbaar in talloze vormen en maten. Met of zonder onderbalk? Wel of geen ramen in de deur? Gegalvaniseerd staal of rvs? Vertel ons wat u zoekt, en wij zorgen voor de perfecte deur.

Bij BMP zijn de mogelijkheden haast onbegrensd. Op verzoek voorzien wij uw snelroldeur zelfs van uw eigen naam en/of logo.

Wij maken úw deur!

Wat wij doen

BMP verdeelt hoogwaardige snelroldeuren. Ze worden geleverd via een uitgebreid dealernetwerk dat wij optimaal ondersteunen.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

(0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Al onze snelroldeuren staan garant voor:

Hogere efficiëntie

Zoals de naam het al zegt, gaan snelroldeuren op hoge snelheid omhoog en omlaag. Zo verliezen uw medewerkers minder tijd, en zijn uw producten en materialen maximaal beschermd.

Betere veiligheid

De deuren houden tocht buiten en voorkomen temperatuurwisselingen waardoor een aangenamer werkklimaat ontstaat. Dankzij de uitgebreide veiligheidsopties is een veilige werkomgeving gegarandeerd.

Lagere kosten

Omdat een snelroldeur binnen enkele seconden open- en dichtrolt, is er aanzienlijk minder risico aanrijdingen. Het minimale warmteverlies helpt u om te snoeien in uw energierekening.

BMP Erwin van Horssen

Team van snelroldeurspecialisten

BMP Nederland bestaat uit een klein, hecht team van gedreven specialisten. Dat mag u heel letterlijk nemen: al onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van onze producten. Wie u ook aanspreekt, u krijgt een kenner te horen. Hebt u vragen over onze snelroldeuren? Dan kunt u bij ons hele team terecht. Van de afdeling techniek of verkoop tot de directie – wij helpen u graag én deskundig.

Hoogste kwaliteit

Wij leveren uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. En ook voor de service gaan we tot het uiterste. U ontvangt uw offerte binnen een werkdag. En we zijn goed bereikbaar voor directe ondersteuning bij montage, storingen of onderhoud. Bovendien bieden we regelmatig gratis uitgebreide trainingen aan. Toemaatje: met de online calculatietool rekent u in een handomdraai de relevante benodigdheden rond uw deuren uit.

Persoonlijk contact

Bij BMP draait alles rond onze klanten. Persoonlijk contact is dan ook essentieel. Bij ons krijgt u geen keuzemenu te horen als u ons belt. Wél een mens van vlees en bloed, en met kennis van zaken.

Meteen de proef op de som nemen? Neem nu contact met ons op!

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

BMP Marc van Vugt

Marc van Vugt

+31 (0)625 2 312 18

Jan van Vugt BMPnederland

Jan van Vugt

+31 653 4 865 68

BMP Erwin van Horssen

Erwin van Horssen

+31 642 71 23 92

BMP Gerart Nijhoff

Gerart Nijhoff

+31 681 44 8745

BMP Helmert Lokhorst

Helmert Lokhorst

+31 625 10 4787