De beste snelroldeur voor uw industrie
Thermicroll spiraalroldeur

Wie wij zijn

Wij zijn een onafhankelijke vestiging van BMP in Nederland en België. Het productiebedrijf in Noord-Italië produceert ruim 10.000 deuren per jaar en werkt over de gehele wereld, met 300 verkooppunten in meer dan 30 landen.

Industriële deuren van BMP kunnen ieder prijsvergelijk aan en zijn er in tal van vormen en maten. Wilt u met of zonder onderbalk? Wel of geen ramen in de deur? Gegalvaniseerd staal of RvS? Vertel ons wat u zoekt, dan komen wij met de perfecte deur.

Bij BMP is vrijwel alles mogelijk. Bovendien wordt elke deur op verzoek voorzien van uw eigen naam en/of logo.

Wij maken úw deur!

Wat wij doen

BMP Nederland distribueert hoogkwalitatieve snelroldeuren, die wij exclusief leveren via een uitgebreid dealernetwerk, dat we in breedste zin van het woord ondersteunen.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

(0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Al onze snelroldeuren staan garant voor:

Hogere efficiëntie

Snelroldeuren – de naam zegt het al – kunnen op hoge snelheid omhoog en omlaag verplaatst worden. Daardoor ervaren werknemers weinig tijdverlies en is de bescherming van mensen, producten en materialen optimaal gewaarborgd.

Betere veiligheid

De deuren voorkomen tocht en temperatuurwisselingen, waardoor een aangenamer werkklimaat ontstaat. En dankzij de uitgebreide veiligheidsopties is een veilige werkomgeving gegarandeerd.

Lagere kosten

Omdat een snelroldeur binnen enkele seconden open en dicht rolt, neemt het risico op een eventuele aanrijding met de deur aanzienlijk af. Bovendien is het warmteverlies zo minimaal. Dat merk je direct in je energierekening.

BMP Erwin van Horssen

Team van snelroldeurspecialisten

BMP Nederland bestaat uit een klein, hecht team van gedreven specialisten. En dat laatste woord nemen wij heel letterlijk. Al onze mensen hebben namelijk uitgebreide kennis van onze producten. Dus wie van ons je ook spreekt, wij weten waar we het over hebben. Heeft u vragen over onze snelroldeuren? Dan kun je bij ons héle team terecht. Of het nu iemand is van de afdeling verkoop, de techniek of de directie. Wij helpen je graag én deskundig verder!

Hoogste kwaliteit

Wij leveren uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. En ook service staat hoog in ons vaandel. Daar gaan we heel ver in. Offertes ontvang je binnen een dag en we zijn bereikbaar voor directe ondersteuning bij montage, storingen en onderhoud. Ook bieden we regelmatig gratis uitgebreide trainingen aan en stellen we een online calculatietool beschikbaar waarmee de relevante benodigdheden rondom je deuren uit kunt rekenen. Bij BMP is vrijwel niets onmogelijk.

Persoonlijk contact

Onze klanten zijn de reden van ons bestaan. Persoonlijk contact vinden wij dan ook essentieel. Bij ons krijg je geen keuzemenu als je ons belt, maar direct iemand aan de lijn met verstand van zaken.

Direct de proef op de som nemen? Neem dan nu contact met ons op!

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

BMP Marc van Vugt

Marc van Vugt

+31 (0)625 2 312 18

Jan van Vugt BMPnederland

Jan van Vugt

+31 (0)653 4 865 68

BMP Erwin van Horssen

Erwin van Horssen

+31 (0)642 71 23 92

BMP Gerart Nijhoff

Gerart Nijhoff

+31 (0)681 44 8745

BMP Helmert Lokhorst

Helmert Lokhorst

+31 (0)625 10 4787