Een snelroldeur voor iedere logistieke situatie

BMP Benelux heeft voor iedere logistieke situatie een snelroldeur die eventuele problemen bij intern transport oplost. Met onze jarenlange ervaring en kennis en kunde op het gebied van snelroldeuren, komen wij altijd met een deur die ook in uw (logistieke) straatje past. Het doek van dit type deuren wordt met een snelheid van wel 1 m/s door een motor omhoog of omlaag verplaatst. Een snelroldeur wordt veelal geplaatst in de grootindustrie op het gebied van voedingsmiddelen en agro, maar ook in de detailhandel en cleanrooms.

Het grote voordeel van snelroldeuren is dat door de snelle opening en sluiting van de deur, de hoeveelheid lucht die verplaatst wordt, beperkt wordt tot een minimum. Dit is bijvoorbeeld erg belangrijk vanwege strenge hygiënische eisen of temperatuurverschillen. De industriële poorten isoleren gekoelde en verwarmde ruimtes uitstekend (belangrijk bij voedingswaren), zijn eenvoudig te reinigen, kunnen tegen een stootje door de flexibele en zelfherstellende doeken, sluiten een ruimte perfect af, kunnen antistatisch zijn (belangrijk in het geval van cleanrooms) en een brandwerende functie hebben. En daarmee zijn we nog lang niet door de lijst met mogelijkheden en eigenschappen van een snelroldeur. Bent u bijvoorbeeld specifiek op zoek naar snelroldeuren met een frequentiegeregelde motor, een flexibele onderbalk of een frame van RvS of gegalvaniseerd staal? Zoals gezegd heeft BMP Benelux een snelrolpoort voor werkelijk alle logistieke situaties.

Snelroldeuren voor zowel binnen als buiten

Bovengenoemde eigenschappen zijn vooral van belang bij deuren die binnen in een bedrijfspand worden geplaatst. Er zijn echter ook snelroldeuren met doeken die geschikt zijn om in de gevel te plaatsen. Bij de plaatsing van een doorgang naar buiten zijn weer andere zaken belangrijk. Hierbij valt te denken aan de weer- en windbestendigheid van het doek, de isolerende eigenschappen en systemen die tevens een inbraakwerende functie hebben. Bij een snelroldeur aan de buitenzijde van een pand is het bovendien vaak gewenst dit te voorzien van een bedrijfslogo of -naam.

Contact

 • BMP Snellooppoorten is onderdeel van  BMP Nederland B.V.

  Korfgraaf 13
  4174 GL HELLOUW
  T : +31 (0)418 59 2860
  M: +31 (0)653 48 6568
  Email: info (at) bmpnederland.nl

  Nederland:  bmpnederland.nl
  België:         bmp-snellooppoorten.be

  Contactpersoon voor Zuid-Nederland en België:

  Jan van Vugt
  M: +31 (0)653 48 6568
  Email: jan (at) bmpnederland.nl

  Contactpersoon voor Noord-Nederland:

  Helmert Lokhorst
  M: +31 (0)625 10 4787
  Email: helmert (at) bmpnederland.nl

  Facturen kunt u sturen aan:
  factuur (at) bmpnederland.nl