Snelrolpoorten

De interne logistiek in een bedrijf is vaak complex. Wist u dat een snelrolpoort voor efficiëntere en doeltreffendere werkzaamheden zorgt? Snelrolpoorten zijn doeken die op hoge snelheid een door- of toegang verticaal openen en sluiten. Dankzij snelheden tot liefst 2,5 m/s beperken ze luchtverplaatsingen en oponthoud voor uw medewerkers.

Voordelen snelrolpoort

Een snelrolpoort biedt uw medewerkers een veiligere en aangenamere werkomgeving. Want door de flexibele en zelfherstellende deuren kan men er tegenaan lopen of rijden zonder risico op letsels of beschadigingen. In ruimtes die koel of warm moeten worden gehouden, zijn ze bovendien het ideale toegangsmiddel om luchtverplaatsingen te beperken.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

(0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Welke typen doek zijn er mogelijk bij snelrolpoorten?

Het doek van een snelrolpoort bepaalt de mogelijke toepassingen ervan. Dat geldt vooral voor de isolerende kenmerken. Voor vriescellen bijvoorbeeld, is Dynamicroll® Frigo 2 bijzonder geschikt. De doeken zijn 3 cm dik, en tussen het dubbele doek kan met hete lucht blazen.

In combinatie met speciale functies zoals verwarmde geleiders en de motor, zorgen deze eigenschappen ervoor dat ijsvorming in de vriescel maximaal wordt tegengegaan. Voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie en cleanrooms hebben wij snelrolpoorten die een ruimte perfect afsluiten én antistatisch zijn. Mooi meegenomen: alle doeken in snelrolpoorten van BMP Nederland zijn van ijzersterke kwaliteit. Het lichtste type doek (Pack: 900 gram per m²) is zelfs geschikt voor buitengebruik en bestand tegen windsnelheden tot 140 km/u.

Benieuwd naar uw ideale oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Klantspecifieke deuroplossingen

Verschillende eisen vragen om klantspecifieke deuroplossingen. Graag de prijs kennen van een van onze deuren of voor een volledig project? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Een snelrolpoort wordt ook wel snelroldeur, industriedeur of snelloopdeur genoemd.