De beste snelroldeur voor cleanrooms
Dynamicroll cleanroom snelroldeur bmp

Cleanroomdeuren

In cleanrooms en drukgestuurde omgevingen, waar een hoge mate van reinheid en steriliteit is vereist, zijn snelloopdeuren cruciaal. Vooral bij intensief gebruik van de werkomgeving is het essentieel om een snelle en goed afsluitende cleanroomdeur te gebruiken.

In uw cleanroom creëert u een atmosfeer die vele male schoner is dan de lucht die we dagelijks inademen. U filter hiervoor fijnstof, micro-organismen en chemische dampen uit de lucht. Om contaminatie vanuit aangrenzende ruimtes te voorkomen, houdt u de cleanroom vervolgens op overdruk. Dit kost veel energie.

Om te voorkomen dat deze kostbare energie verloren gaat, is het van belang dat uw cleanroomdeur goed afsluit en zo kort mogelijke tijd open staat. Is dit niet het geval, dan zal de druk dalen, ontsnapt de gezuiverde lucht en krijgt ongezuiverde lucht de kans om uw cleanroom binnen te dringen.

Onze supersnelle en nagenoeg perfect sluitende cleanroomdeuren zijn de ideale oplossing.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Dynamicroll cleanroom snelloopdeur bmp

Toepassingen van onze cleanroomdeuren

Onze cleanroomdeuren worden gebruikt door farmaceutische laboratoria en de voedingsmiddelenindustrie, maar ook door de biotechniek en de halfgeleiderindustrie. Feitelijk kunt u onze cleanroomdeuren overal tegenkomen waar cleanrooms en drukgeregelde omgevingen worden toegepast.

De Dynamicroll® Cleanroom is speciaal voor deze toepassingen ontworpen. De slimme constructie en de hoge snelheid van de cleanroomdeur garanderen een optimale hygiëne en minimale luchtverplaatsing van en naar uw cleanroom. Een unieke, gepatenteerde magneetsluiting zorgt voor een nagenoeg perfecte afdichting. Zo is ook bij dichtstand de kans op contaminatie en drukverlies minimaal.

De frequentiegeregelde motor, die ervoor zorgt dat de deur snel en automatisch opent en sluit, is voor optimale steriliteit volledig weggewerkt in de snelroldeur. Verder is de cleanroomdeur zelfherstellend uitgevoerd met een PVC doek en optioneel geheel in RVS leverbaar. De Dynamicroll® Cleanroom voldoet hiermee aan de strengste eisen en kan probleemloos worden toegepast in farmaceutische en aseptische omgevingen.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Meer informatie?

Onze Dynamicroll® cleanroomdeuren bieden snelle, veilige en duurzame oplossingen voor uw kritische bedrijfsprocessen. Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies. Indien gewenst verwijzen wij u naar een dealer die bij u past.