De beste snelroldeur voor cleanrooms
Dynamicroll cleanroom snelroldeur bmp

Cleanroomdeuren

In cleanrooms en drukgestuurde omgevingen waar strenge kwaliteitseisen gelden voor netheid en steriliteit, zijn snelloopdeuren onontbeerlijk. Vooral bij intensief gebruik van de werkomgeving, is een snelle en goed afsluitende cleanroomdeur essentieel. In uw cleanroom creëert u een atmosfeer die veel schoner is dan de lucht die we dagelijks inademen. U filtert er fijnstof, micro-organismen en chemische dampen uit de lucht. En om contaminatie vanuit aangrenzende ruimtes te voorkomen, houdt u uw cleanroom op overdruk – een energieslurpend proces.

Vermijden dat kostbare energie verloren gaat? Dan moet uw cleanroomdeur optimaal afsluiten en zo kort mogelijk openstaan. Anders daalt de druk, ontsnapt de gezuiverde lucht en dringt vervuilde lucht uw cleanroom binnen. De oplossing: onze supersnelle en haast perfect sluitende cleanroomdeuren.

Benieuwd naar uw ideale oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Dynamicroll cleanroom snelloopdeur bmp

Toepassingen van cleanroomdeuren

Onze cleanroomdeuren bewijzen hun nut in de farmaceutische en voedingsindustrie, de biotechniek en de halfgeleiderindustrie. En ook in alle andere sectoren die cleanrooms en drukgeregelde omgevingen toepassen.

Dynamicroll® Cleanroom is speciaal voor deze toepassingen ontworpen. De slimme constructie en hoge snelheid van de cleanroomdeur garanderen optimale hygiëne en minimale luchtverplaatsing van en naar uw cleanroom. Een unieke, gepatenteerde magneetsluiting zorgt voor een haast perfecte afdichting. Zelfs in gesloten toestand is de kans op contaminatie en drukverlies minimaal.

Voor maximale steriliteit is de frequentiegeregelde motor die de deur opent en sluit, volledig weggewerkt in het frame van de snelroldeur. De cleanroomdeur is ook zelfherstellend uitgevoerd met een pvc-doek en optioneel beschikbaar in rvs. Dynamicroll® Cleanroom vinkt vlotjes de strengste eisen af, en bewijst moeiteloos zijn nut in farmaceutische en aseptische omgevingen.

Benieuwd naar uw ideale oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Meer informatie?

Dynamicroll®-cleanroomdeuren bieden snelle, veilige en duurzame oplossingen voor uw kritieke bedrijfsprocessen. Meer weten? Contacteer ons gerust voor meer informatie, vrijblijvend advies of een doorverwijzing naar een dealer die bij u past.