de voedingsindustrie de detailhandel
snelroldeuren detailhandel

Detailhandel

BMP High Speed Doors levert betrouwbare deuren voor de detailhandel, die zorgen voor optimale veiligheid, snelheid, duurzaamheid en isolatie.

Als ondernemer of manager in de detailhandel bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel en uw klanten.

Onze flexibele snelloopdeuren voldoen aan alle mogelijke eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Ze zijn de ideale oplossing voor de detailhandel om verschillende ruimtes op een veilige manier van elkaar te scheiden

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
snelroldeuren detailhandel

Snelroldeuren in de detailhandel

Als ondernemer of manager in de detailhandel bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel en klanten. Snelloopdeuren helpen daarbij. Bijvoorbeeld om openbare ruimtes op een veilige manier te scheiden van aangrenzende magazijnen. Onder andere supermarkten en bouwmarkten maken hier veelvuldig gebruik van. Verder bevatten onze snelroldeuren geen harde delen. Ze zijn volledig flexibel, waardoor ze zeer veilig zijn en de kans op letsel bij een incident minimaal is.

Daarnaast openen en sluiten onze detailhandeldeuren razendsnel. Dit zorgt voor minimale vertraging in uw werkproces en het biedt bescherming tegen tocht en vocht, maar ook tegen geluidsoverlast van machines en verkeer zoals heftrucks en palletwagens. Het resultaat is een prettige en veilige omgeving voor uw personeel en klanten.

Desgewenst kunnen onze deuren voor de detailhandel ook uitgerust worden met een barrière tegen knaagdieren ter bescherming van uw producten.

Compacte snelroldeur voor supermarkten

De Dynamicroll® One is een zeer compacte en bescheiden deur, die ideaal is voor de detailhandel. De slanke deur is geschikt voor kleine inbouwruimtes. Dit maakt Dynamicroll® One uitermate geschikt voor supermarkten en winkels die kleine deuropeningen willen afsluiten.

Door het lage aantal componenten is de deur bovendien prijstechnisch aantrekkelijk en zeer betrouwbaar. Het compacte ontwerp van de Dynamicroll® One ziet er ook nog eens stijlvol uit en u hebt de mogelijkheid om het doek te bedrukken met uw logo of een andere print naar keuze.

Grotere snelroldeuren voor de detailhandel

Voor snelroldeuren met meer opties of een groter formaat zijn ook de Dynamicroll® en de Dynamicroll® Food Inox aantrekkelijk voor de detailhandel. De Food Inox is vooral interessant als er strenge hygiëne eisen gelden in uw werkomgeving. Ook bij deze beide deuren heeft u de optie om het doek te bedrukken met een print naar keuze.

Meer informatie?

Wilt u een nauwkeurige en vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op voor een verwijzing naar een dealer die bij u past.