De beste snelroldeur voor de industrie
Snelroldeur BMP

Industriedeuren

In de procesoptimalisatie van uw bedrijf spelen industriedeuren een belangrijke rol om het klimaat van de werkomgeving te beheersen en vervuiling buiten of juist binnen te houden. Daarbij moet u vaak voldoen aan strenge milieu-eisen.

Voor u als ondernemer in de normale of zware industrie is het uiteraard belangrijk om te voldoen aan deze eisen, terwijl dit niet ten koste gaat van de efficiëntie en snelheid van uw bedrijfsproces. Onze industriedeuren helpen u daarbij.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Pack snelloopdeur bmp

Toepassingen van onze industriedeuren

BMP Nederland levert snelle industriedeuren waarmee u kunt voldoen aan de eisen vanuit de overheid, terwijl u gelijktijdig uw bedrijfsproces optimaliseert. Onze snelloopdeuren zorgen namelijk voor een optimale mensen- en goederenstroom binnen uw bedrijfspand, voor een verbeterde veiligheid op uw werkplek en voor minder energieverbruik.

Industriedeuren voor de normale industrie

De meest veelzijdige en meest verkochte industriedeur voor de normale industrie is de Dynamicroll®. Deze populaire snelroldeur is dankzij zijn uitstekende producteigenschappen vrijwel overal in te zetten, tot een dagmaat van 7 meter. De unieke voordelen van de Dynamicroll® ten opzichte van andere industriële snelroldeuren, zijn de zelfherstellende eigenschappen en het feit dat de deur zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

U ziet de Dynamicroll® deuren vaak bij industriële bedrijven zoals fabrikanten van kleding, meubels en consumentenelectronica.

Industriedeuren voor de zware industrie

In de zware industrie worden vaak zeer grote industriedeuren gebruikt. De Pack vouwdeur is dan al snel de beste oplossing. Met afmetingen tot 15 meter breedte en 10 meter hoogte, is de Pack industriedeur uiteraard niet zo snel en flexibel als de Dynamicroll®, maar wel extra sterk. Windsnelheden tot 160 km/uur zijn geen probleem en grove vervuiling houdt de Pack moeiteloos tegen.

U ziet de Pack vooral in de zware industrie zoals bij grove afvalverwerking, depots voor bouwmaterialen, staalbewerking en houtbewerking. Meestal staat de Pack buiten, maar hij kan uiteraard ook als binnendeur ingezet worden.

Industriedeuren voor de specifieke industrie

Voor industrieën waar de werkomgeving moet voldoen aan specifieke eisen op het gebied van voedselveiligheid of luchtkwaliteit, bieden wij specialistische industriedeuren aan. Meer informatie over deze toepassingen leest u op de pagina’s over de voedingsindustrie en cleanrooms. We leveren naast industriedeuren ook parkeergaragedeuren.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Prijzen industriedeuren

De prijzen van onze industriedeuren zijn zeer competitief. Bovendien bespaart u dankzij de kwaliteit en robuustheid van onze snelloopdeuren op energie- en onderhoudskosten. De zelfherstellende constructie van de Dynamicroll® deuren zorgt ervoor dat u zelden lange uitvalperiodes hebt. U kunt storingen immers vaak zelf op lossen, zelfs bij aanrijdingen.

Voor de andere industriedeuren of bij complexe storingen zorgt uw dealer ervoor dat de deur snel weer operationeel is. Uw bedrijfszekerheid is hiermee maximaal geborgd.

Omdat elke bedrijfssituatie anders is, zijn exacte prijzen van industriedeuren niet zomaar te noemen. Wij zijn er echter van overtuigd dat de totale kosten gedurende de levensduurcyclus (TCO) van onze deuren, tot de laagste in de markt behoren.

Neem contact met ons op voor een nauwkeurige en vrijblijvende offerte. Wij adviseren u graag en verwijzen u indien gewenst naar een dealer die bij u past.