De beste snelroldeur voor de industrie
Snelroldeur BMP

Industriedeuren

In de procesoptimalisatie van uw bedrijf spelen industriedeuren een belangrijke rol. Onder andere om het klimaat van de werkomgeving te beheersen, en om vervuiling buiten of net binnen te houden. Tel daar nog strenge milieueisen bij.

Als ondernemer in de gewone of zware industrie streeft u ernaar om aan die eisen te voldoen, zonder te beknibbelen op efficiëntie en snelheid. Onze industriedeuren helpen u daarbij.

Benieuwd naar uw ideale oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Pack snelloopdeur bmp

Toepassingen van onze industriedeuren

BMP Nederland levert snelle industriedeuren die beantwoorden aan de overheidseisen en tegelijk uw bedrijfsprocessen verbeteren. Hoe? Onze snelloopdeuren zorgen voor een optimale mensen- en goederenstroom, een veiligere werkomgeving en een lager energieverbruik.

Industriedeuren voor de normale industrie

Dynamicroll® is de veelzijdigste en meestverkochte snellooppoort voor de gewone industrie. Deze populaire snelroldeur is door zijn uitstekende producteigenschappen haast overal inzetbaar, tot een dagmaat van 7 meter. De unieke voordelen van Dynamicroll® ten opzichte van andere industriële snelroldeuren, zijn de zelfherstellende eigenschappen en de bruikbaarheid binnen en buiten. Logisch dat Dynamicroll®-deuren vaak te vinden zijn bij industriële bedrijven – van kleding- en meubelfabrikanten tot elektronicaproducenten.

Industriedeuren voor de zware industrie

In de zware industrie worden vaak XL-industriedeuren gebruikt. De Pack®-vouwdeur komt als beste uit de bus. Met afmetingen tot 15 meter breed en 10 meter hoog, is de Pack®-industriedeur ietsje minder snel en flexibel als Dynamicroll®, maar wel extra sterk. Pack® is bestand tegen windsnelheden tot 160 km/uur, en gaat moeiteloos grove vervuiling tegen.

Pack® is vooral populair in de zware industrie: van afvalverwerking en bouwmaterialendepots tot staal- en houtbewerking. Hoewel Pack® veelal buiten staat, plaatst u deze industriedeur evengoed binnen.

Industriedeuren voor de specifieke industrie

Moeten uw bedrijfsprocessen voldoen aan specifieke eisen op het vlak van voedselveiligheid of luchtkwaliteit? Dan vindt u bij ons speciale industriedeuren die daarvoor perfect in aanmerking komen. Lees er meer over op de pagina’s rond voedingsindustrie en cleanrooms. Naast industriedeuren kunt u bij ons ook terecht voor parkeergaragedeuren.

Benieuwd naar uw ideale oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Prijzen industriedeuren

De prijzen van onze industriedeuren zijn heel competitief. Bovendien snoeit u flink in energie- en onderhoudskosten dankzij de kwaliteit en het robuuste karakter van onze snelloopdeuren. De zelfherstellende constructie van Dynamicroll®-deuren vermijdt ook lange uitvalperiodes. En zelfs als er zich een storing of aanrijding voordoet, kunt u het probleem meestal zelf oplossen.

Voor de andere industriedeuren of bij complexe storingen zorgt uw dealer ervoor dat de deur snel weer operationeel is – maximale bedrijfszekerheid gewaarborgd!

De precieze prijzen van industriedeuren? Die hangen af van uw specifieke situatie. Wat vaststaat: als u de totale kosten tijdens de levensduurcyclus (TCO) in acht neemt, behoren onze industriedeuren tot de voordeligste op de markt.

Contacteer ons gerust voor een nauwkeurige vrijblijvende offerte, of een doorverwijzing naar een dealer die bij u past.