De beste snelroldeur voor de logistiek
Dynamicroll snelroldeur bmp

Deuren voor de Logistiek

Effectiviteit, efficiëntie en vooral snelheid. Daar draait het om bij uw logistieke processen. Deuren vertragen dit proces, maar zijn onmisbaar om uw personeel en goederen te beschermen tegen tocht, vocht en kou.

Daarnaast zijn deuren belangrijk om te voldoen aan milieu-eisen vanuit de overheid en spelen ze een rol op het gebied van duurzaamheid.

Ook veiligheid is uiterst belangrijk binnen de logistiek. Het veelvuldig gebruik van deuren verhoogt de kans op aanrijdingen. Een risico voor zowel uw personeel, als de goederen die u vervoert.

Veilige, effectieve en efficiënte logistieke processen.

Onze snelroldeuren bieden functionele oplossingen, waarmee gemakkelijke en veilige doorvoeroperaties worden gegarandeerd. Deze oplossingen dragen bij aan een optimaal bedrijfsproces en een prettige werkomgeving voor uw medewerkers.

De hoge snelheid van onze deuren verkort de wachttijden binnen uw logistieke proces. Dit zorgt voor minder irritatie bij uw medewerkers en snelle, efficiënte processen. Een frequentiegestuurde motor stuurt de deuren automatisch dicht, wat resulteert in minder energieverlies en een aangenaam, gezond klimaat in uw werkomgeving.

Omdat onze snelroldeuren standaard uitgerust zijn met met uitgebreide veiligheidscomponenten zoals lichtlijstbeveiliging of fotocellen met afrolbeveiliging, gebeurt dit allemaal veilig.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Snelroldeur bmp

Logistieke deuren: toepassingen

Onze logistieke deuren bieden veilige en snelle oplossingen voor de logistieke sector, maar ook voor bedrijven in andere sectoren met een interne goederenstroom.

Deuren voor normale logistieke processen

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige snelloopdeur voor de logistiek. De Dynamicroll® kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Hierdoor is de deur in veel logistieke toepassingen inzetbaar, zoals distributiecentra, magazijnen en andere laad- en losgebieden.

Het doek van de Dynamicroll® is zelfherstellend en volledig flexibel uitgevoerd. Het bevat geen harde delen en heeft een zachte onderflap. Dit maakt de deur buitengewoon veilig voor uw personeel en de goederen die u transporteert.

Deuren voor zware logistieke processen

Voor het zwaardere werk is de Pack vouwdeur perfect geschikt. De Pack is een grote en zware logistieke snelloopdeur. De robuuste constructie kan windsnelheden aan van 160 km/uur zijn en ook grove vervuiling houdt de Pack moeiteloos tegen.

De Pack kan tegen een stootje en is de perfecte logistieke deur bij het transport van grote goederen en hoeveelheden. U ziet de Pack dan ook vaak bij landingsbanen, marinebases, logistieke werven met kraanbanen en magazijnen waar grotere goederen opgeslagen zijn.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Deuren voor logistieke processen met speciale eisen

Ook voor specialistische, logistieke processen bieden onze deuren de oplossing. Zo is de Dynamicroll® Food Inox de perfecte deur voor logistieke processen in de farmaceutische en levensmiddelenindustrie, waar strenge eisen worden gesteld aan hygiëne. En in de koelings- en vriesindustrie, waar sprake is van doorvoeracties tussen omgevingen met hoge temperatuurverschillen, is de Dynamicroll® Frigo 2 weer de beste keuze. Zo hebben wij voor elk logistieke proces de juiste deur.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke logistieke deur de beste oplossing is voor uw bedrijf. Wij denken graag met u mee en verwijzen u indien gewenst naar een dealer die bij u past.