De beste snelroldeur voor de logistiek
Dynamicroll snelroldeur bmp

Deuren voor de logistiek

Doeltreffendheid, efficiëntie en snelheid – daar draait het rond bij uw logistieke processen. Deuren vertragen die processen, maar ze zijn wel onmisbaar om uw medewerkers en goederen te beschermen tegen tocht, vocht en kou.

Deuren zijn ook belangrijk om te voldoen aan milieueisen van de overheid, en ze spelen een rol op het vlak van duurzaamheid.

In de logistieke sector is veiligheid ook onontbeerlijk. Intensief gebruik van deuren verhoogt de kans op aanrijdingen. Dat brengt risico’s met zich voor uw medewerkers en de goederen die u vervoert.

Veilige, doeltreffende en efficiënte logistieke processen

De functionele eigenschappen van onze snelroldeuren verzekeren een veilige en eenvoudige doorvoer. Ze dragen bij tot optimale bedrijfsprocessen en een aangename werkomgeving.

De hoge snelheid verkort de wachttijden. Resultaat: uw processen verlopen sneller en efficiënter, met minder ergernis voor uw medewerkers. De frequentiegestuurde motor bedient de deuren automatisch. Dat leidt tot minder energieverlies en een gezonder binnenklimaat.

Bovendien verlopen uw bedrijfsprocessen veilig dankzij de standaarduitrusting van onze snelroldeuren met uitgebreide veiligheidscomponenten zoals lichtlijstbeveiliging of fotocellen met afrolbeveiliging.

Benieuwd naar uw ideale oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Snelroldeur bmp

Toepassingen van logistieke deuren

Onze logistieke deuren bieden veilige en snelle oplossingen voor de logistieke sector, en evengoed voor andere sectoren met een interne goederenstroom.

Deuren voor normale logistieke processen

Dynamicroll® is onze veelzijdigste snelloopdeur voor de logistiek. U plaatst hem zowel binnen als buiten. Ideaal voor talloze logistieke toepassingen zoals distributiecentra, magazijnen en laad- en losgebieden.

Het doek van Dynamicroll® is flexibel en zelfherstellend, zonder harde delen en met een zachte onderflap. Dat betekent maximale veiligheid voor uw medewerkers en de goederen die u vervoert.

Deuren voor zware logistieke processen

Voor het zwaardere werk vertrouwt u op de Pack®-vouwdeur. Deze grote en robuuste logistieke snelloopdeur is bestand tegen windsnelheden van 160 km/uur. Pack® houdt ook moeiteloos grove vervuiling tegen. Ze kan tegen een stootje en is de ideale logistieke deur bij transport van grote goederen of hoeveelheden. Logisch dat Pack® vaak wordt ingezet landingsbanen en marinebases, logistieke werven met kraanbanen en magazijnen met grotere goederen.

Benieuwd naar uw ideale oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Deuren voor logistieke processen met speciale eisen

Ook voor speciale logistieke processen zijn onze deuren dé oplossing. Zo is Dynamicroll® Food Inox geknipt voor logistieke processen in de farmaceutische en levensmiddelenindustrie waar strikte hygiëne-eisen gelden. In de koel- en vriesindustrie, met doorvoer in omgevingen met grote temperatuurverschillen, is Dynamicroll® Frigo 2 uw beste keuze. U merkt het al: voor elk logistiek proces de juiste deur.

Meer informatie?

Advies gezocht over welke logistieke deur de beste oplossing is voor uw bedrijf? Wij denken met u mee en verwijzen u door naar een dealer die bij u past.