De beste snelroldeur voor parkeergarages
Thermicroll spiraalroldeur

Parkeergaragedeuren

Veilig, snel én betrouwbaar. Dat is wat parkeergaragedeuren moeten zijn. Daarnaast moeten ze ook in zekere mate inbraakwerend zijn en, indien gewenst, luchtdoorlatend. Onze Thermicroll® spiraaldeuren voldoen aan deze eisen en worden dan ook veelvuldig en met succes ingezet als parkeergaragedeuren.

Onze parkeergaragedeuren zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Alleen de beste materialen en slimste technieken worden gebruikt. Uiteraard gebeurt dit onder Europese normen en volgens de huidige wetgeving.

Het resultaat is een uitermate betrouwbare parkeergaragedeur. Breuk en storingen komen zelden voor en de onderhoudskosten zijn laag. Bij standaard preventief onderhoud gaan onze robuuste spiraaldeuren wel 3.000.000 cycli mee. De lage bedrijfskosten maken onze Thermicroll® parkeergaragedeuren een lonende investering die zichzelf in rap tempo terugverdient.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
snelroldeur parkeergarage bmp

Toepassingen parkeergaragedeuren

U vindt onze betrouwbare Thermicroll® parkeergaragedeuren natuurlijk in parkeergarages, maar ook bijvoorbeeld op luchthavens, zeehavens en autowasserettes. De deuren zijn bestand tegen harde wind en hoge temperaturen en u kunt ze zowel binnen als buiten plaatsen.

We leveren twee soorten parkeergaragedeuren: dichte spiraalroldeuren en deuren met een open structuur. Dichte spiraalroldeuren bieden goede thermisch-akoestische isolatie, terwijl parkeergaragedeuren met een open structuur zorgen voor een optimale luchtdoorstroom. Een belangrijk voordeel hiervan is dat giftige uitlaatgassen niet in de ruimte blijven hangen.

Wij leveren zowel dichte spiraalroldeuren als deuren met een open structuur. Dichte spiraalroldeuren zorgen voor goede thermisch-akoestische isolatie, terwijl parkeergaragedeuren met een open structuur een optimale luchtdoorstroom bieden. Dit laatste heeft als belangrijk voordeel, dat bijvoorbeeld uitlaatgassen niet in de ruimte blijven hangen.

Standaard zijn onze Thermicroll® parkeergaragedeuren uitgevoerd met een lichtgordijn als beveiliging en een veerloze constructie. Het spiraalwikkelsysteem maakt onze garagedeuren supersnel en zorgt zo voor een optimale doorvoer. Verder zijn ook verkeerslichten leverbaar en is het mogelijk om de sturing van onze deuren af te stemmen met uw slagbomen voor een nóg snellere doorvoer.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Overige toepassingen

De Thermicroll® parkeergaragedeuren zijn breed inzetbaar. Door de compacte constructie zijn ze ook geschikt voor toepassingen in kleinere ruimtes. Bovendien hoeft de spiraalroller niet aan het plafond te worden bevestigd, zodat u de Thermicroll® ook in ruimtes met een niet-dragend plafond kunt plaatsen.

Naast eerdergenoemde toepassingen komt u onze parkeergaragedeuren ook tegen in de logistiek, de industrie, de grote detailhandel en de milieu- en composteringssector. De Thermicroll® deuren zijn zelfs als snelle koelceldeur inzetbaar, hoewel we hiervoor meestal onze Dynamicroll® deuren met geïsoleerd doek adviseren.

Meer informatie?

Onze stijlvolle en uiterst betrouwbare parkeergaragedeuren zijn prijstechnisch zeer competitief en bieden de beste prestaties op het gebied van snelheid, veiligheid en isolatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies. Samen bespreken we welke parkeergaragedeur voor u de beste oplossing is. Indien gewenst verwijzen we u naar een dealer die bij u past.