De beste snelroldeur voor parkeergarages
Thermicroll spiraalroldeur

Parkeergaragedeuren

Veilig, snel en betrouwbaar – zo horen parkeergaragedeuren te zijn. En als het even kan nog inbraakwerend en luchtdoorlatend ook. Onze Thermicroll®-spiraaldeuren voldoen aan al deze eisen. Logisch dat ze vaak worden ingezet als parkeergaragedeur.

Thermicroll® werd speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Concreet: met de beste materialen en de slimste technieken, met respect voor strikte Europese normen en de huidige wetgeving.

Het resultaat is een uiterst betrouwbare parkeergaragedeur met lage onderhoudskosten en nauwelijks breuk of storingen. Bij standaard preventief onderhoud gaan onze robuuste spiraaldeuren wel drie miljoen cycli mee. Dankzij de lage bedrijfskosten verdient u uw investering in Thermicroll®-parkeergaragedeuren razendsnel terug.

Benieuwd naar uw ideale oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
snelroldeur parkeergarage bmp

Toepassingen parkeergaragedeuren

Thermicroll®-parkeergaragedeuren bewijzen hun nut in parkings, op luchthavens, in zeehavens, wasstraten, enzovoort. De deuren zijn bestand tegen harde wind en hoge temperaturen. U plaatst ze dus naar keuze binnen of buiten.

We leveren twee soorten parkeergaragedeuren: dichte spiraalroldeuren en deuren met een open structuur. De eerste bieden goede thermisch-akoestische isolatie, terwijl parkeergaragedeuren met een open structuur een optimale luchtdoorstroom garanderen. Zo blijven (giftige) uitlaatgassen nooit lang in de ruimte hangen.

Thermicroll®-parkeergaragedeuren zijn standaard uitgevoerd met een lichtgordijn als beveiliging en met een constructie zonder veren. Dankzij het spiraalwikkelsysteem zijn de garagedeuren supersnel voor een optimale doorvoer. Nog meer snelheid vereist? Dan voorzien we verkeerslichten en stemmen we de sturing van de deuren af op uw slagbomen.

Benieuwd naar uw ideale oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Andere toepassingen

Thermicroll®-parkeergaragedeuren zijn breed inzetbaar. Hun compacte constructie maakt ze zelfs geschikt voor kleinere ruimtes. Bovendien hoeft u de spiraalroller niet aan het plafond te bevestigen. Daardoor komt Thermicroll® ook van pas in ruimtes met een niet-dragend plafond.

U vindt onze parkeergaragedeuren niet enkel in de hierboven vermelde sectoren. Ze doen evengoed dienst in de logistiek, industrie, grote detailhandel en milieu- en composteringssector. U kunt Thermicroll®-deuren zelfs inzetten als snelle koelceldeur, al adviseren we daarvoor meestal Dynamicroll®-deuren met een geïsoleerd doek.

Meer informatie?

Op zoek naar een stijlvolle, betrouwbare en voordelige parkeergaragedeur die snel en veilig is én goed isoleert? Contacteer ons dan snel voor advies of een doorverwijzing naar een dealer die bij u past.