De beste snelroldeur voor de voedingsindustrie
Dynamicroll Food RVS Voedingsindustrie

Voedingsindustrie

In de voedingsindustrie is een hygiënische werkomgeving een must om te voldoen aan strikte voedselveiligheidseisen. Onze snelroldeuren worden met veel oog voor hygiëne ontworpen en komen moeiteloos aan die eisen tegemoet. Ze worden dan ook vaak ingezet in koelcellen, vriescellen en niet-gekoelde ruimtes in de voedingsindustrie.

Snelroldeuren in de voedingsindustrie

Dynamicroll® Food Inox vinkt alle eisen van de voedingsindustrie af. De constructie van Food Inox is uitgevoerd in rvs. Daardoor houdt u de deur eenvoudig schoon en is ze uitstekend bestand tegen chemicaliën en zoutoplossingen. Het compacte ontwerp maakt vuilophoping haast onmogelijk.

Net als onze andere snelloopdeuren gaat Dynamicroll® Food Inox razendsnel open en dicht. De snelheid en vrijwel perfecte afdichting van de deur beschermen uw medewerkers en werkomgeving tegen tocht, vocht en andere omgevingsinvloeden. Zelfs een extra barrière tegen knaagdieren is een optie.

Net zoals alle Dynamicroll®-deuren is Food Inox duurzaam, zelfherstellend en extreem veilig. Uw winst: optimale bedrijfsprocessen en een aangename werkomgeving.

Benieuwd naar uw ideale oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Dynamicroll snelroldeur bmp

Koelceldeuren

Traditionele koelceldeuren isoleren goed, maar zijn minder geschikt voor snel en intensief gebruik. Door hun gewicht openen en sluiten de koelceldeuren wat trager, zodat ze tijdens werkzaamheden te lang blijven openstaan. De eventuele tijdwinst gaat gepaard met verlies van energie.

De oplossing? Geïsoleerde snelloopdeuren zoals Dynamicroll® en Dynamicroll® Food Inox. Ze zijn voorzien van een geïsoleerd doek om uitstekende isolatie te garanderen. Terwijl de hoge snelheid en goede afdichting ook nog eens bijdragen tot minimaal energieverlies.

Wordt er niet 24/7 gewerkt in uw bedrijfsomgeving? Dan raden wij u aan om onze snelroldeuren te combineren met uw koelceldeur. Zo is uw koelcel altijd afgesloten en optimaal geïsoleerd. De hoge snelheid en grote flexibiliteit krijgt u op de koop toe wanneer nodig.

Vriesceldeuren

Ook vriesceldeuren zijn vaak niet geschikt voor snel en intensief gebruik. Vertrouw daarvoor op Dynamicroll® Frigo 2, onze snelloopdeur speciaal voor vriescellen. Frigo 2 is uitgevoerd met een dubbel doek waartussen verwarmde lucht circuleert. Samen met een nagenoeg perfecte afdichting verzekert dit ongeëvenaarde isolatie en is er geen kans op sneeuwvorming in de vriescel.

Frigo 2 is ontworpen voor de buitenschil van uw vriescel. Als afscheiding tussen twee ruimtes onder het vriespunt adviseren we Dynamicroll® met verwarmingselementen. U hebt dan geen Frigo 2 nodig.

Benieuwd naar uw ideale oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Andere toepassingen in de voedingsindustrie

In omgevingen met minder strenge voedselveiligheidseisen is ook Dynamicroll® Pack geschikt. Beide deuren van dit type zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Vooral bij doorgangen tot 15 meter breed is Pack de beste keuze.

Bent u actief in de voedingsindustrie en op zoek naar snelloopdeuren voor uw logistieke bedrijfsprocessen? Check dan zeker onze informatie over logistieke deuren. Als uw bedrijfsprocessen hoge eisen stellen aan luchtzuiverheid, zijn onze oplossingen voor cleanrooms voor u interessant.

Meer informatie?

Graag meer weten over onze veilige en robuuste snelroldeuren voor de voedingsindustrie? Benieuwd hoe onze deuren uw koel- of vriescel energiezuiniger maken? Contacteer ons gerust voor vrijblijvend advies of een doorverwijzing naar een dealer die bij u past.