De beste snelroldeur voor de voedingsindustrie
Dynamicroll Food RVS Voedingsindustrie

Voedingsindustrie

Als ondernemer in de voedingsmiddelenindustrie is een hygiënische werkomgeving voor u van cruciaal belang. U moet voldoen aan strenge voedselveiligheidseisen. Onze snelroldeuren voldoen moeiteloos aan deze eisen en zijn met speciale aandacht voor hygiëne ontworpen. U komt onze deuren veelvuldig tegen in koelcellen, vriescellen en uiteraard ook in niet-gekoelde ruimtes binnen de voedingsindustrie.

Snelroldeuren in de voedingsindustrie

De Dynamicroll® Food Inox voldoet aan alle eisen van de voedingsindustrie. De constructie van de Food Inox is uitgevoerd in RVS. De deur is hierdoor eenvoudig schoon te houden en uitstekend bestand tegen chemicaliën en zoutoplossingen. Het compacte ontwerp maakt vuilophoping vrijwel onmogelijk.

Net als onze andere snelloopdeuren gaat de Dynamicroll® Food Inox zeer snel open en dicht. De snelheid en bijna perfecte afdichting van de deur, beschermen uw medewerkers en werkomgeving tegen tocht, vocht, en andere omgevingsinvloeden. Een extra barrière tegen knaagdieren is ook leverbaar.

Naast bovengenoemde eigenschappen, is de Food Inox net als alle Dynamicroll® deuren duurzaam, zelfherstellend, en uitermate veilig. Deze eigenschappen garanderen optimale bedrijfsprocessen en een aangename werkomgeving.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Dynamicroll snelroldeur bmp

Koelceldeuren

Traditionele koelceldeuren isoleren goed, maar zijn minder geschikt voor snel en intensief gebruik. Het kost tijd om de zware deur open en dicht te doen, waardoor de koelceldeur tijdens werkzaamheden vaak open blijft staan. Dit levert tijdwinst op, maar u verliest veel energie.

Geïsoleerde snelloopdeuren zijn de oplossing. De Dynamicroll® en de Dynamicroll® Food Inox zijn hiervoor uitermate geschikt. Uitgevoerd met een geïsoleerd doek, bieden ze uitstekende isolatie. De hoge snelheid en goede afdichting dragen verder bij aan een minimaal energieverlies.

Als er niet dag en nacht gewerkt wordt, adviseren wij u om onze snelroldeuren te combineren met uw koelceldeur. Zo is uw koelcel altijd afgesloten en optimaal geïsoleerd en beschikt u dankzij onze snelroldeur over maximale snelheid en flexibiliteit wanneer dit nodig is.

Vriesceldeuren

Vriesceldeuren zijn, net als koelceldeuren, vaak niet geschikt voor snel en intensief gebruik. Onze Dynamicroll® Frigo 2 snelloopdeur is specifiek geschikt voor vriescellen. De Frigo 2 is uitgevoerd met een dubbel doek, waartussen verwarmde lucht wordt gecirculeerd. Dit zorgt, samen met een nagenoeg perfecte afdichting, voor een uitstekende isolatie en voorkomt sneeuwvorming in de vriescel.

De Frigo 2 is ontworpen voor de buitenschil van de vriescel. Als afscheiding tussen twee ruimtes onder het vriespunt adviseren we de Dynamicroll® met verwarmingselementen. De Frigo 2 is dan niet nodig.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Overige toepassingen in de voedingsindustrie

In omgevingen met minder strenge eisen aan de voedselveiligheid, zijn ook de Dynamicroll®Pack geschikt. Beide deuren zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. De Pack is vooral bij grote doorgangen met een dagmaat tot 15 meter de beste keuze.

Bent u werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie en zoekt u snelloopdeuren voor uw logistieke bedrijfsprocessen? Lees dan ook eens de pagina over onze logistieke deuren. Stelt u binnen uw bedrijfsproces specifieke eisen aan de luchtzuiverheid, raadpleeg dan ook eens de pagina over cleanroom toepassingen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over onze veilige en robuuste snelroldeuren voor de voedingsmiddelenindustrie of als u wilt weten hoe onze deuren uw koelcel of vriescel energiezuiniger kunnen maken? We helpen u graag verder en verwijzen u indien gewenst naar een dealer die bij u past.